Melyik csomagot válasszam?

Ha egyedi elképzeléseid vannak a játékot illetően, a Premium csomag lesz a számodra megfelelő választás. Ajánlatkérő formunkon részletesen megírhatod ezeket, az ajánlatkérés beérkezését és feldolgozását követően pedig kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy segítsen kialakítani a számodra legkedvezőbb megoldást.

Ha gyorsan, egyszerűen szeretnél játékot indítani, esetleg nincs szükséged teljesen egyedi kinézetre, vagy speciális funkciókra, akkor válaszd a Super csomagot.

Van feladatom az élesítés előtt?

Prémium csomag rendelése esetén

Prémium csomag esetén kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

Super csomag rendelése esetén

A Super csomag esetén a megrendelés után visszaigazoló e-mailt kapsz, majd maximum 1 munkanapon belül a megrendelőhöz tartozó díjbekérő számlát is elküldjük.

Applikációd telepítéséhez elengedhetetlenül fontos, hogy

 • elküldd számunkra a játékod pontos nevét,
 • teljesítsd a díjbekérő számlát.

Amint ezekkel készen vagy, 3-5 munkanapon belül telepítjük applikációdat a szerverünkre, valamint rendelkezésedre bocsátjuk:

 • az Image Vote App fiókod hozzáférési adatait,
 • a felhasználási útmutatót az Image Vote App adminisztrációs felületének használatához, valamint
 • a Játékszabályzat sablont.

Mi lesz a játék neve, hol érhető el?

Megrendelést követően kérjük, hogy mielőbb add meg a JÁTÉKOD PONTOS NEVÉT. Ez a név fog megjelenni a játék URL-ben is, ezért kérjük, válassz egyszerű nevet!

Példa: ha a játékod neve "minta", akkor az alkalmazás a imagevote.thepromobuilder.com/minta név alatt lesz elérhető.

Az applikáció neve szükséges már a telepítéshez is, így az applikáció beállítási folyamatait a név elküldését követően tudjuk megkezdeni.

Saját domain nevet szeretnék használni, van erre mód?

Saját domain használata Prémium csomag esetén lehetséges. Amennyiben saját domaint használnál, a domain szolgáltatóddal szükséges egyeztetned, hogy irányítsa a domained DNS "A" rekordját a mi szerverünk IP címére: 212.108.220.245.

A domain már a telepítéshez is szükséges, így az applikáció beállítási folyamatait a domain átirányítást követően tudjuk megkezdeni.

Miután telepítettük az applikációdat, a rendelkezésedre álló információk és hozzáférési adataid segítségével létre tudod hozni játékodat.

Hogyan tudom testreszabni a játékot?

Az alkalmazáshoz tartozik egy adminisztrációs felület, ahol minden szükséges beállítást elvégezhetsz. Az admin felület használatához részletes felhasználói útmutatót bocsátunk a rendelkezésedre, melynek segítségével könnyedén eligazodhatsz az alkalmazás adminisztrációs felületén.

Az admin felület következő funkcióit tudod használni:

 • Szöveges, képes, videós tartalmak létrehozása, módosítása (Nyitó oldal, Nyertesek oldal, Nyeremények oldal, valamint egyéb további oldalak tartalmának létrehozása, módosítása)
 • Beérkezett pályázatok moderálása (jóváhagyása/elutasítása)
 • Beérkezett pályázatok listájának szerkesztése
 • Szavazók listájának szerkesztése
 • Adminisztrátorok hozzáadása, szerkesztése
 • Design módosítása (háttérszínek, font színek, font típusok)
 • Játék beállításainak szerkesztése

Honnan számítjuk a játék időszakot?

A játékod te magad élesítheted az admin felületen, az élesítés pillanatában veszi kezdetét a játékidőszakod. A játékidőszak alatt több játékot indíthatsz és zárhatsz, de akár ugyanazt az egy játékot is futtathatod a teljes időszak alatt.

Amint megkaptad a szükséges információkat és a hozzáférést, bármikor aktiválhatod megvásárolt játékodat.

Az aktiválástól számított 1 hónap (ha további játékidőszakot is vásároltál, akkor azt az időszakot is hozzáadva) lejártával automatikusan lezárul a játék a megadott zárószöveggel.

Még lenne pár kérdésem.

Amennyiben az adminisztrációs felület kezelésében, tartalom írásában, a játék üzemeltetésében, vagy bármilyen egyéb esetben szükséged lenne a segítségünkre, írj a hello@thepromobuilder.com címre.